in

Cute LOL Love OMG Win WTF

10 Pelacur Yang Paling Popular Di Dunia

10. Lulu White

Wanita yang berasal dari New Orleans ini hidup pada awal tahun 1900 ini dikatakanbukan hanya pelacur malah merupakan pemilik pusat pelacuran terbesar pada waktu, Mahogany Hall. Dia selalu menghabiskan kerja malamnya dengan golongan atasan dan orang yang paling berkuasa.

9. Nell Gwyn

Merupaka seorang penjual buah-buahan yang memberi layanan ‘ekstra’ kepada para pelanggannya bagi mendapatkan bayaran lebih. Akhirnya dia berjaya menawan hati King Charles II dan dijadikan gundiknya.

8. Cora Pearl

Dilahirkan di England pada tahun 1835. Dia menggunakan kecantikan dan bakat sosialnya untuk mencapai kegemilangan walaupun terpaksa menari bogel dan mandi telanjang dalam champagne.

7. Raquel Welch

Dilahirkan dengan nama Jo Raquel Tejada di Chicago pada 1940

6. Marilyn Monroe

Memang terkenal dengan keseksian dan kecantikannya namun ada khabar yang mengatakan dia tidak perlu bekerja keras untuk mencapai populariti. Kononnya, dia mendapat kira-kira USD500 sehari “melepak” dengan penerbit dan pengarah dengan melakukan beberapa kerja lucah.

5. Sally Salisbury

Memulakan ‘kerjaya’ di jalanan ketika masih di awal remaja di London pada abad ke-18 dan dia tidak pernah menoleh ke belakang lagi.

4. Calamity Jane

Dikenali sebagai pengakap dan penembak India, tetapi apabila dia tidak berbuat demikian, dia akan ‘tidur’ dengan koboi di Fort Laramie.

3. Russell Brand

Dia mempunyai masalah dengan dadah dan dia juga merupakan escort man iaitu ‘pengiring’ atau ‘pendamping’ sebagai kerja part time. Pernah berkahwin dengan Katy Perry tetapi kini mereka sudah bercerai.

2. Aspasia

Pelacur yang paling popular di Athens dan hanya melayan serta meniduri orang atasan yang terkenal saja.

1. Zahir Dehar

Model yang menjadi pelacur seawal usia 16 tahun ini pernah terpalit dengan kontroversi apabila namanya dikaitkan dengan seorang pemain bola sepak terkenal

Comments

Leave a Reply

Loading…

Comments

comments

5 Geng Yang Paling Kejam Dan Berbahaya Di Dunia

Penduduk Jumpa Emas Selepas Kampung Dilanda Banjir