in

LOL Love OMG WTF

Bulan Madu Musnah Bila Suami Kantoi Layan ‘Happy-Ending Massage’ Di Phuket

Impian seorang isteri yang baru berkahwin untuk berbulan musnah apabila suaminya telah didapati melanggan perkhidmatan happy-ending massage di sebuah pusat urut di Phuket, Thailand.

Pasangan yang berasal dari Singapura itu terbang ke pulau peranginan terkemuka itu dengan bertujuan untuk berbulan madu di Pantai Patong yang popular itu.

Semuanya berjalan mengikut itinerary sehingga suaminya yang keluar dari bilik hotel dengan memberikan alasan untuk bersenam di gimnasium.

Pada mulanya, isteri tidak mengesyaki yang bukan-bukan kerana percaya kepada suami yang baru nikahinya itu, namun kepercayaan itu musnah apabila suaminya secara tidak sengaja telah memuatnaik rakaman beliau ke laman Facebook secara live.

Video itu yang kemudiannya telah mendapat perhatian rakan-rakan suaminya itu sebelum ianya dikongsi kepada pihak ketiga dan kemudiannya menjadi tular.

Seorang penonton yang mengakui telah menonton keseluruhan tayangan itu memberitahu bahawa muka lelaki berkenaan ketika menyedari aktivitinya sedang ditayang secara langsung sememangnya ‘tidak terkata’.

Sebelum dia menghentikan rakaman video itu, kami dapat lihat ekspresi mukanya yang terkejut. Ketika itulah dia tersedar bahawa dia tidak sengaja merakamkan video tersebut.

What do you think?

0 points

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Wanita Ini Cuba Tiru Pose Selebriti Terkenal, Hasilnya…Sangat Mengerikan

Rupanya Cara Kita Makan Coklat Toblerone Salah Selama Ini!