in

Cute Love OMG

Kenali Rika, Peserta MMA Yang Paling Cantik Di Dunia

Seni mempertahankan diri atau pertempuran adalah suatu yang tidak asing bagi kita. Seni PertahankanDiri/Tempur Campuran(MMA) pada awalnya terbentuk apabila golongan pelawan/fighter dari setiap displin seni pertahankan diri bergabung dan berlawan untuk mencari siapa dan displin mana yang terbaik dan ia perlahan-lahan membentuk kepada MMA yang sedia ada sekarang dimana ia adalah suatu acara yang dipertandingkan secara Professional di peringkat antarabangsa.

Meskipun dikenali sebagai sebuah sukan yang ganas, namun ianya tidak menjadi halangan untuk peserta wanita menjadi bintang di dalam arena sukan ini.

Selain daripada “Rowdy” Ronda Rousey yang popular itu, terdapat ramai lagi peserta wanita yang menjadi terkenal kerana bakat dan kecantikan mereka yang menawan.

Rika “Tinydoll” Ishige adalah salah satu daripada peserta wanita MMA yang menjadi tarikan lelaki. Selain daripada bakat beliau sebagai seorang pelatih seni mempertahankan diri yang baik, beliau juga mempunya wajah dan bentuk badan yang cukup menawan.

Leave a Reply

10 Sebab Kenapa Perlu Pilih ‘Window Seat’ Dalam Penerbangan

Pekerja Zoo Campak Keldai Ke Dalam Kandang Harimau Di China