in

Cute LOL Love OMG Win WTF

5 Selfie Di Hadapan Cermin Yang Pernah Menggemparkan Negara Suatu Ketika Dahulu

Selfie merupakan suatu fenomena baru buat mereka yang bergelar cam-whore. Selain mudah, selfie menjadi pilihan pengguna telefon pintar kerana ianya mampu memberikan ‘kesan’ yang baik sekiranya gambar diambil dari sudut yang tepat.

Namun hati-hati, jangan sampai tersalah sudut. Berikut merupakan gambar-gambar selfie yang diambil di hadapan cermin yang pernah mencetuskan kontroversi suatu ketika dahulu.

1. Jangan pandang belakang

Gambar selfie yang diambil oleh pasangan yang berasal daripada Malaysia ini pernah menjadi bualan masyarakat di peringkat antarabangsa.

Sekali pandang memang tak perasan. Tapi bila tengok betul-betul, sebenarnya ada satu kejadian paranormal berlaku dalam gambar ini di mana pantulan wanita tersebut sedang menghadap ke arah yang salah. Lebih menyeramkan, pantulan itu turut memandang kamera sambil mengukir senyuman.

2. Akak tudung pink

Seperti gambar di atas, wanita bertudung pink ini dan bayang-bayangnya di dalam cermin dilihat memandang tepat pada lensa kamera. Seram!

3. Terakam imej pelik

Seorang pelajar wanita yang berselfie di hadapan sebuah cermin telah merakamkan secara tidak sengaja sosok imej yang pelik.

4. Selfie di Genting Highlands

Gambar seorang wanita yang sedang bersandar di hadapan sebuah cermin semasa bergambar telah mencetuskan fenomena apabila imej wanita tersebut di dalam cermin dilihat sedang memandang tepat ke arah wanita tersebut.

5. Selfie bangang

Ada juga ye lelaki yang be perangai seperti ini. Ingatkan perempuan saja. Selfie itu tidak salah, tetapi yang jadi salah apabila gambar selfie tersebut dikongsikan di media sosial berserta dengan kapsyen yang bakal mengantoikan diri sendiri seperti abang ini.

lu.

 

Comments

Leave a Reply

Loading…

Comments

comments

Penampakan Hantu Cermin Di Genting Highland Yang Menyeramkan

Punggung Katy Perry Terdedah Ketika ‘Live Streaming’