in

Cute Love

15 Selebriti Berkulit Hitam Yang Paling Cantik Di Dunia

1. Zoe Saldana

Kecantikan pemegang watak sebagai Pemeran Gamora di dalam filem Marvel berjudul Guardians of the Galaxy ini tidak perlu dipertikaikan lagi. Bukan sekadar cantik, bakat lakonannya juga telah diakui dunia.

2. Beyonce

Penyanyi dan juga isteri kepada penyanyi hip-hop Jay Z ini adalah salah seorang selebriti paling berpengaruh di dunia dengan memiliki jumlah peminat yang berjuta-juta orang ramainya.

3. Gabrielle Union

Tidak hanya berjaya menjadi seorang pelakon di Hollywood, Union juga dikenali dengan kejayaan beliau menawan hati pemain NBA terkenal Dwayne Wade untuk ia jadikan suami.

4. Taraji P. Henson

Pada tahun ini, pelakon cantik ini tidak hanya mengulangi kejayaan beliau bersama dengan siri televisyen, Empire yang dibintanginya bersama-sama dengan Terrence Howard, namun beliau turut dikatkan berjaya memainkan peranannya di dalam filem Hidden Figure.

5. Rihanna

Tidak hanya menjadi terkenal kerana lagu-lagu nyanyiannya yang sangat popular, namun Rihanna turut terkenal kerana gaya dan fesyennya yang lain daripada yang lain. Walaupun sering menukar gaya dan warna rambutnya, bekas kekasih Chris Brown ini sentiasa kelihatan elegan dan menawan.

6. Keri Hilson

Penyanyi dengan suara seksi dan bermata indah ini menuai kejayaan semenjak penyanyi ramp, Timbaland telah menjemputnya untuk berduet di beberapa lagu. Selain bernyanyi, Hilson juga pernah membintangi beberapa buah fiem sebagai heroin.

7. Kelly Rowland

Seorang lagi bekas ahli kumpulan Destiny’s Child yang masuk dalam senarai ini adalah Kelly Rowland. Pasti semua setuju jika kecantikan Kelly semakin memancar walaupun usianya meningkat.

8. Alicia Keys

Pad akkhir tahun lepas, Alicia Keys telah membuat kejutan apabila beliau tampil di khalayak ramai tanpa mengenakan sebarang mekap. Penyanyi rap dan juga merupakan isteri kepada penyanyi rap, Swizz Beatz ini memang memiliki kecantikan yang semula jadi.

9. Angela Bassett

Selebriti yang juga seorang pelakon di dalam filem Marvel, Black Panther ini mendapat perhatian umum kerana masih kelihatan cantik meskipun sudah berusia.

10. Halle Berry

11. Selita Ebanks

12. Zendaya

13. Karrueche

14. Paula Patton

15. Meagan Good

What do you think?

0 points

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

10 Modifikasi Tubuh Demi Kecantikan Yang Paling Ekstrim Di Dunia

10 Buah Cover Komik Marvel Yang Diaspirasi Daripada Cover Album Muzik Hip-hop