in

Cute LOL Love OMG Win WTF

Suami Rakam Video Isteri Cuba Goda Lelaki Semasa Beliau Tiada Di Rumah

Kisah kecurangan rumah tangga bukanlah merupakan mitos yang direka-reka bagi menakutkan pasangan suami isteri yang lainnya.

Sebelum ini, kebanyakkan kes kecurangan melibatkan kaum lelaki yang menjadi suspek utama punca keruntuhan institusi rumah tangga. Namun kini zaman sudah berubah, berbeza dengan dahulu, kaum wanita kini sudah menjadi berani untuk berlaku curang di dalam rumah tangga mereka.

Seorang suami yang selama ini mengesyaki isterinya berlaku curang terhadap dirinya telah bertindak untuk memasang kamera tersembunyi di dalam rumahnya. Suaminya itu kemudiannya memanggil seorang lelaki untuk membaiki set televisyen yang rosak di rumahnya.

Setibanya lelaki tersebut di rumahnya, isterinya itu yang hanya memakai kemeja-T dan berseluar dalam telah dilihat beberapa kali cuba untuk menggoda lelaki.

Mungkin hampir termakan umpan yang diberikan oleh wanita itu, lelaki tersebut telah dilihat beberapa kali seperti kesukaran untuk memberi fokus kepada kerjanya untuk di dalam video itu.

Namun, tiada sebarang insiden yang tidak diingin berlaku, lelaki tersebut dilihat meninggalkan wanita tersebut setelah selesai membaiki set televisyen yang rosak itu.

 

Leave a Reply

Inilah Lelaki Yang Paling Kacak Di Dunia

CCTV Rakam Aksi Kejam Pengasuh Belasah Bayi Berusia Satu Tahun