in

Cute LOL Love OMG Win WTF

30 Orang Yang Memakai Baju Tanpa Memahami Maksud Sebenarnya

Tiada apa yang lebih menyeronokkan daripada dapat memakai baju kegemaran kita yang selesa sewaktu keluar bersiar-siar di bandar.

Namun ada kalanya, ada baiknya sekiranya kita memeriksa maksud perkataan yang tertera di atas pakaian kita, lebih-lebih sekiranya perkataan itu ditulis di dalam bahasa asing yang tidak difahami kita.

Berfikiran baik, mungkin orang putih disebelah kanan ini pun tidak tahu maksud perkataan di atas baju itu

Tulisan di bahagian belakang, tidak perasan dan jadi mangsa keadaan

Anal? Seriously?

Tak boleh tahan tengok baju dia

Bila kentut itu perbuatan yang mulia di kampung halaman

Ini okay lagi

Cuba makan ayam kampung. Gerenti tidak gemuk

Seriously…

Tidak perasan typo di bajunya

Ini okay lagi

Design baju yang tidak sesuai untuk kanak-kanak

Mana hilang boobiesnya?

Ada aku kisah?

Yang ini tak boleh blah…

Mangsa ‘keganasan’ di tempat kerja

Pintu apakah itu?

Bila kau dah bergelar penagih

Lagi kes kena aniaya kawan-kawan

Ibu bapa ini mungkin tidak faham maksud design baju ini

I have too…tapi tak perlulah nak bagitau

Pakcik yang sempoi…

Betul tu…khidmat masyarakat ini…

Stone selalu

Mungkin lelaki ini tidak faham maksud baju ini

Belajarlah menghormati agama orang lain

Lain-lain individu yang menjadi mangsa fesyen

#1

#2

#3

#4

#5

What do you think?

0 points

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

15 Gambar Yang Membuatkan Anda Perlu Melihat Berkali-kali

8 Sebab Kenapa Lelaki Melayu Suka Amoi Cina