in

LOL Love OMG Win WTF

Prank Dibunuh Di Dalam Bilik Air. Inilah Prank Yang Paling Mengerikan Di Dunia 

Kami percaya, ramai yang pernah menonton pelbagai jenis prank yang pelik-pelik sebelum ini di Youtube. Namun bagi kami, setakat ini, belum ada lagi prank yang dapat menandingi prank yang dilakukan oleh gadis ini.

De’arra daripada De’arra & Ken 4 telah took pranking to a whole new level apabila beliau membuat keputusan untuk berlakon dibunuh di dalam tandas bagi mengejutkan teman lelakinya.

Menggunakan bahan-bahan seperti darah palsu yang dibeli khas untuk tujuan prank ini, De’arra membuat persediaan ini semasa teman lelakinya tiada di rumah dengan melumuri dirinya dengan darah palsu sebelum terbaring di dalam bilik air menanti kepulangan teman lelakinya itu.

Tidak lama kemudian, teman lelakinya telah pulang ke rumah dan terkejut apabila mendapati tubuh De’arra terbaring ‘tidak bernyawa’ dan dilumuri darah di dalam bilik air.

Tergamam dengan penemuannya itu, teman lelaki De’arra dilihat beberapa kali cuba memanggil De’arra dengan panggilan ‘babe’ sebelum menangis, meratapi ‘pemergian’ teman wanitanya itu. Memang menyedihkan.

What do you think?

0 points

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

11 Bayi Yang Memiliki Wajah Persis Selebriti Terkenal

10 Filem Yang Buat Lelaki Yang Macho Pun Mengalirkan Air Mata