in

Cute LOL Love OMG Win WTF

15 Hidangan Dalam Kapal Terbang Yang Paling Celaka

Siapa yang pernah menaiki penerbangan dan mencuba makanan di dalam kapal terbang, pasti anda akan berjumpa makanan yang sedap dan juga sebaliknya. Kali ini kami kongsikan beberapa keping gambar yang kami rasakan agak memualkan jugalah. Sepatutnya makanan di dalam kapal terbang seharusnya dihidangkan dengan baik.

Apa yang penting, tiada syarikat penerbangan tempatan dimasukkan di dalam koleksi gambar yang dimuatnaik di laman sosial Twitter dan Instagram ini. Tapi kali terakhir kami naik Air Asia, kenapa rasa nasi lemak Pak Naseer macam sudah tidak mengancam ya?

1. Nampak macam roti canai, tapi…..

2. Ini namanya dah siap masak, campak campak saja bahannya

3. Katakanlah ini bubur kacang, kami tidak sanggup makan

4. Big Breakfast yang buat kami tengok pun dah mual

5. Satu lagi versi – campak saja bahan apa yang ada

6. Ini lekat celah gigi pun memang tak lekat

7. Yang penting, bekas penuh

8. Habis buah semua kecut belaka

9. Okay, give up, kami tak sanggup makan macam ni

10. Ini nampak macam bolehlah…

11. Sudahlah makanan dalam penerbangan mahal, dapat makan bubur saja

12. Pernah nampak orang kumpul lebihan makanan tak habis?

13. Macam makanan bayi pun ada. Siapalah sanggup makan macam ini

14. Hmm, dia punya cair tu seram betul

15. Okay, ini anda komen sendiri

Sumber: Vitdaily

What do you think?

0 points

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Suami Isteri Terbunuh Hanya Kerana Mahu Parkir Kereta

Lelaki dan Perempuan, Perbezaan Yang Sangat Ketara!