in

WTF

Wanita Ini Miliki Pinggang Yang Paling Ramping Di Dunia

Michele Koebke yang berusia 24 tahun mahu mencipta sebuah rekod dunia baru bagi  Pinggang Paling Kecil Dunia dan bagi mencapai matlamatnya, dia telah memakai korset setiap hari dan malam sejak tiga tahun yang lalu dan hanya menanggalkannya ketika mandi. Malangnya daya tarikan luar biasa dengan korset dapat memberikan kesan pada kesihatannya.

Michele Koebke adalah peminat pada abad ke-19 fesyen pinggang ramping, yang wanita memakai korset ketat untuk mengecilkan pinggang mereka dan mencapai rupa yang sama kepada badan bersegmen yang ramping itu.

Dia telah mengamalkan minatnya dengan cara yang melampau dengan memakai korset setiap hari dan malam sejak akhir tahun 2009, dengan harapan bahawa di suatu hari nanti mungkin dapat mencipta rekod baru untuk pinggang terkecil di dunia.

Semasa 3 tahun yang lepas, Michele telah berjaya untuk mengecutkan pinggang beliau dari 64cm kepada 54 cm, yang memberi harapan beliau bahawa dia mungkin satu hari mengatasi idola beliau, Cathie Jung, yang mana 34cm pinggang kini dianggap yang paling kecil.

Walaupun dia mengakui secara beransur-ansur memerah badan beliau ke dalam korset yang lebih kecil dan lebih kecil adalah seperti satu sukan yang yang melampau, yang menyebabkan beliau tercungap-cungap dan tidak dapat untuk mengambil hidangan saiz yang normal.

What do you think?

0 points

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Lelaki dan Perempuan, Perbezaan Yang Sangat Ketara!

Inilah Bilik Kebal Yang Menyimpan Jongkong Emas Yang Bernilai RM750 Billion