in

Cute LOL Love OMG Win WTF

Lelaki Suntik Air Mani Sendiri Ke Dalam Telur Ayam Untuk Cipta Raksasa Hibrid

Sejak kebelakangan ini, pelbagai jenis manusia pelik yang muncul dengan perangai mereka yang serba aneh itu. Ada sesetengah mereka yang hanya mahukan publisiti dan tidak kurang pula yang sekadar mahu berkongsi ‘minat’ mereka semata-mata.

Seorang lelaki yang berasal daripada luar negara telah melakukan sebuah eksperimen yang pelik dan mungkin tidak pernah dijalankan oleh mana-mana saintis di dunia.

Lelaki yang tidak dikenali identitinya ini telah menyuntik air maninya sendiri ke dalam sebutir telur ayam di dalam usahanya mahu menghasilkan raksasa hibrid, campuran mamalia dan reptilia atau lebih tepat lagi, campuran manusia dan ayam.

Setelah melalui pelbagai kaedah saintifik yang dijalankan di dalam sebuah makmal peribadi, lelaki ini telah berjaya mencipta beberapa jenis raksasa yang tidak diberikan nama.

Melalui eksperimen mengarut yang tidak beretika ini, lelaki itu telah menyuntik masuk air maninya sendiri ke dalam nukleus telur ayam secara saintifik. Mari lihat beberapa jenis spesies yang tidak diketahui genetiknya.

Walaupun foto spesies yang terhasil amat memeranjatkan, namun ramai orang yang mempersoalkan kesahihnya gambar tersebut dan menganggapnya sekadar internet hoax semata-mata.

What do you think?

0 points

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Dirakam Kamera Wajah Tanpa Mekap. Ini Dia Wajah Sebenar 6 Orang Selebriti Korea Selatan

Enggan Buka Mulut Semasa Diberi Makan, Lelaki Terkejut Setelah Ikan Arowana Emas Yang Baru Dibelinya Dibuka Mulut Secara Paksa