in

Cute LOL Love OMG Win WTF

Bergetar Tulang Rusuk – Inilah Gambar 5 Beradik Yang Sangat Comel Dari Thailand

Sekiranya dahulu, ramai lelaki yang lebih menggemari wanita yang tidak bertudung. Namun sejak kebelakangan ini, wanita-wanita yang bertudung mula mendapat perhatian ramai lelaki.

Beberapa keping gambar lima beradik yang sangat cantik telah mendapat perhatian ramai netizen, khususnya golongan lelaki yang terpesona melihat kecantikan milik mereka.

Sekali imbas, rupa mereka seperti berketurunan Arab, tapi sebenarnya mereka berlima ini adik beradik yang berasal dari negara jiran kita iaitu Thailand.

Selain di Malaysia, ima beradik ini menjadi perbincangan hangat para netizen di luar terutama di Indonesia kerana rupa mereka yang cantik sehingga ada yang menggelar mereka bidadari kerana kecantikan yang mereka miliki.

Adik beradik ini mula dikenali apabila mereka sering memuat naik foto mereka bersama-sama dengan rupa paras yang menawan serta gaya hijab mereka yang tersendiri.

Selain itu, mereka juga mempunyai banyak persamaan dari segi pemakaian, hobi malah nama akaun Instagram mereka juga diakhiri dengan nama yang serupa iaitu mirror; @sairamirror @nasreenmirror, dan @reenamirror, @ruksana_sana dan @cattaleeyamirror.

Kerana kepopularan yang dimilik mereka kini berpeluang untuk menjual pakaian hijab di atas nama Saira Hijab.

 

Comments

Leave a Reply

Loading…

Comments

comments

Betul Ke Anak Sulung Orangnya Tenang Tetapi Sangat Ego?

Kajian: Suami Kacak Pengaruh Tabiat Pemakanan Isteri