in

Love OMG WTF

Wanita Kongsi Bagaimana Minuman Bertenaga Hampir Meragut Nyawa Suaminya Dengan Menyebabkan Lubang Besar Pada Kepalanya

Ramai menggunakan minuman bertenaga untuk menghilangkan ngantuk daripada kerja berpanjangan. Sebagai kesan, mereka akan ada lebih tenaga untuk menjalankan aktiviti harian. Adakah ia menyebabkan apa-apa kesan negatif?

Seorang suami hampir mati akibat pengambilan minuman bertenaga yang berlebihan. Tabiat minum minuman adalah punca kepalanya kini berlubang, dan cacat untuk selama-lamanya.

Isterinya berkongsi pengalaman pahit beliau semasa hamil

Brianna mengatakan pada laman Facebook bahawa Austin mula meminum minuman bertenaga semasa dia mula kerja jangka masa yang lebih lama dari biasa. Kejadian tersebut berlaku semasa mereka masih menunggu kelahiran anak pertama mereka.

Dia mengatakan bahawa Austin mengalami komplikasi perubatan yang serius akibat daripada pengambilan minuman bertenaga yang menjadi punca kepada kecacatannya.

Doktor mengatakan bahawa terdapat pendarahan pada otaknya.

Mereka mempercayai bahawa tabiat mengambil minuman bertenaganya punca kondisinya sebegitu, setelah membuat ujian toksikologi untuk memastikan tiada unsur dadah.

Setelah beberapa pembedahan, hasilnya terdapat lubang yang besar pada kepalanya.

Situasinya begitu selama beberapa minggu, dan apabila dia akhirnya sedar, dapat juga dia berjumpa dengan anaknya setelah dua bulan selepas kelahiran.

Comments

Leave a Reply

Loading…

Comments

comments

Menteri Cadang Eksport Daging Babi Ke Indonesia, Vladamir Putin Pecah Perut Serta-merta

Terjumpa GoPro Di Dalam Sungai Sewaktu Berkayak, Lelaki Ini Kongsikan Gambar-gambar Bagi Mencari Pemilik GoPro Ini