in

Cute LOL Love OMG Win WTF

Kenapa Orang Lelaki Lebih Suka Awek Chubby?

Percaya tak kalau dikatakan sepanjang Zaman berlalu takde pun bentuk tubuh yang ideal bagi perempuan. Sejak dari Era Renisance sehingga pada era millenium kita sekarang ni bentuk badan eprempuan yang ideal selalu berubah-ubah dari zaman ke zaman yang lain

Sehingga kini awek chubby masih diberi perhatian oleh lelaki sebagai calon teman hidup. Apakah sebabnya?

1. Lebih Yakin Diri

Ini bukan pada mereka yang selalu mengeluh & bersungut untuk berdiet. Yakin Diri hanya pada mereka yang menghargai Bentuk Badan mereka seadanya. Bebas & tidak pernah tersinggung dengan jolokan Gemuk

2.  Comel & Kelakar

Terimalah hakikat bahawanya mereka yang chubby ni memang comel. Dengan pipi pau mereka yang macam baby memang sungguh menarik hati. Dikatakan Perempuan yang berisi memiliki lebih Sense Of Humor. Kelakar memang Sinonim dengan mereka. Tengok saja Sheryl Al Hadad, Siti Chubby, Adibah Noor. Mereka semulajadi kelakar-kelakar

2. Tidak Membazir

Tiada perkara yang lebih membahagiakan selain dapat makan sepuasnya dengan pasangan yang tidak memilih dalam soal makan. Masa dating mesti sedikit janggal bila mana korang order bermacam jenis lauk pauk sedangkan awek slim hanya memesan salad dengan alasan nak jaga body.

4. Tidak Cerewet

Sejujurnya, dari pengalaman sendiri awek chubby lebih simple & tidak cerewet dalam soal penampilan. Kenakan pakaian sesuai, sedikit touch up pada pipi pou , mereka dah bersedia untuk di bawa keluar. Aku tahu ramai lelaki yang malas nak tunggu awek bersiap.

5. Cantik & Seksi

Ternyata ada 10 negara yang menetapkan perempuan gemuk dalam standard cantik & seksi. Afrika Selatan, Jamaica, Kuwait, Fiji, Afghanistan antara negara yang menghargai awek gemuk sebagai perempuan sihat, subur dan menghairahkan.

6. Setia

Disebabkan mereka sedar tak semua lelaki sukakan awek chubby buatkan mereka lebih setia & sayangkan hubungan yang dibina. Pasangan pun tak perlu risau awek chubby pilihan hati di ganggu mata keranjang ketika di jalanan.

8. Lebih Hargai Pasangan

Peratusan kajian menunjukan awek chubby lebih mengutamakan pasangan berbanding awek slim yang akan meletakkan fesyen dan kecantikan sebagai yang utama. Awek chubby lebih suka habiskan masa melihat muka pasangan berbanding menatap diri sendiri di cermin.

9. Tidak Pernah Menolak

Dalam kegiatan seksual awek chubby dikatakan tidak pernah menolak permintaan pasangan untuk bercumbu. Mungkin faktor hormon yang tinggi kerana bentuk badan , awek chubby lebih berghairah & mudah terangsang.

Leave a Reply

7 Buah Filem Yang Paling Kontroversi Di Dunia

Cara Pengiring PM Jepun Yang Sopan Ini Sangat Berbeza Dengan VVIP Negara-Negara Lain Di Dunia