in

Cute Love

Lelaki Ini Buktikan Bahawa Kucing Itu Lebih Mirip Seperti Sebiji Roti

Seorang artis berbangsa Jerman-Jepun iaitu Mikiko telah menjalankan kajian saintifik yang membuktikan bahawa kucingnya Emi sebenarnya adalah sebiji roti.

Lelaki Ini Buktikan Bahawa Kucing Itu Sebenarnya Sebuah Roti

Bagi mendokumentasikan penemuannya itu, dia mencipta sebuah siri ilustrasi, jadi orang lain boleh menentukan sama ada mereka sendiri berkongsi keadaan yang sama.

#1. Bagel

“Saya mendapati bahawa kucing saya sering kelihatan seperti pretzel ketika dia tidur, jadi saya fikir saya akan mengambil gambar kucing dan membezakan ia sama ada ia benar-benar kelihatan seperti roti atau tidak.”

“Selepas kira-kira 4 atau 5 jam kerja saya  selesai, dan jelas bahawa saya telah menemui sesuatu bahawa kucing saya sememangnya mempunyai persamaan dengan roti. “Saya telah melihat fenomena ‘loafing’ dalam banyak kucing,” tulis Mikiko.

“Dalam tempoh 10 tahun lepas, saya telah bekerja untuk ramai pelanggan dengan memberi tumpuan kepada lukisan, papan cerita dan reka bentuk watak, sambil mewujudkan lembaran ortho, seni konsep, semua peringkat membuat komik, tutor peribadi dan bengkel langsung pada acara.

Galeri dalam taliannya zombiesmile.deviantart.com mempunyai 3.5 juta klik, menjadikannya 44 senarai  artis yang paling berpengaruh dan mempunyai seramai 220 k pengikut di laman sosial.

#2. Croissant

#3. Pretzel

#4. Baguette

#5. Bukan kucing saya sahaja yang berbentuk sebiji roti.

#6. Saya telah melihat fenomena ‘loafing’ dalam banyak kucing”.

#7. Roti

What do you think?

0 points

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

5 Permainan Hebat Yang Hanya Menggunakan Pen Dan Kertas Pada Zaman 90-an

Beginilah Gaya Seorang Jurugambar Apabila Bergelar Seorang Bapa