in

Pengguna BMW Diiktiraf Sebagai Pemandu Paling Biadap Di Atas Jalan Raya

BMW yang bermaksud Bavarian Motor Works merupakan sebuah jenama kenderaan mewah berkuasa tinggi yang tidak perlu diperkenalkan lagi.

Sesuai dengan statusnya yang mewah itu, kebanyakkan kenderaan berjenama BMW ini hanya dimiliki oleh mereka yang berpendapatan besar yang mahukan pemanduan yang selesa dan bergaya.

Tetapi, disebalik status prestij yang dimiliki oleh BMW, reputasi kenderaan buatan Jerman itu telah tercalar akibat daripada sikap biadap di kalangan pemilik-pemilik kenderaan jenama itu.

Sebuah kaji selidik yang dijalankan di Britain telah mendapati pemandu BMW merupakan pemandu yang paling biadap apabila berada di atas jalan raya.

Hampir 56% pengguna jalan raya di Britain mengatakan pemandu adalah pemandu yang teruk berbanding dengan model-model kenderaan yang lain.

Di tempat kedua adalah pemandu Range Rover iaitu dengan sebanyak 48% dan Audi TT pula di tempat ketiga dengan jumlah sebanyak 43%.

Range Rover
Audi TT

Ianya diikuti dengan Van Transit Ford yang menduduki tangga kelima dengan jumlah sebanyak 36%, terutama apabila pemandunya adalah lelaki berkulit putih.

Bagaimana di negara anda? Adakah anda pernah mengalami pengalaman yang sama? Sila nyatakan jenis kereta yang paling kurang ajar dengan mengambil situasi di negara anda!

What do you think?

0 points

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

Gara-gara Kehilangan iPadnya, Ibu Ini Tendang, Pukul Dan Campak Anaknya Ke Lantai

8 Gambar Ini Membuktikan Kanak-Kanak Dan Haiwan Peliharaan Saling Memerlukan