in

Cute LOL Love OMG Win WTF

Lelaki Ini Jadi Terkenal Di Seluruh Dunia Kerana Bakat Photoshop-nya Bersama Dengan Selebriti Antarabangsa

Photoshop ini mampu memperbaiki, mengubah, mencantikkan sesebuah gambar sehingga boleh menjadi begitu berbeza dari gambar yang asal. Terdapat photoshop yang berjaya dilakukan dengan baik dan terdapat yang hasilnya sungguh teruk dan gagal.

#1.

#2.

Kali ini, kami ingin berkongsi gambar yang dihasilkan oleh seorang jurugambar dari Indonesia yang bernama Syahril Ramadhan. Melihat daripada gambar-gambar yang dimuatnaik di dalam Instagram beliau, kamu mesti rasa kagum dan tertanya siapakah lelaki ini. Bagaimana dia mempunyai pelbagai kawan yang terkenal. Kehebatan beliau photoshop gambar menyebabkan beliau diikuti oleh ramai peminat di Instagram.

#3.

#4.

#5.

Syahril melihat diri beliau sebagai ‘surreal photographer’ ialah otai photoshop. Dia meletakkan dirinya di dalam gambar artis atau movie, sehingga kelihatan seperti sungguh ‘real’.

Dengan pengikut sebanyak 181k di Instragram, dan kerjanya mendapat lebih ramai permintaan di seluruh dunia. Keadaan ini sememangnya membuktikan Syahril ini sangat popular. Lihat di bawah gambar-gambar yang dibuat oleh beliau dan pilih mana yang menjadi kegemaran anda.

#6.

#7.

#8.

#9.

#10.

#11.

#12.

#13.

#14.

#15.

#16.

#17.

#18.

#19.

#20.

#21.

#22.

#23.

#24.

#25.

#26.

Manakah yang menjadi kegemaran? Gambar mana yang nampak sangat real? Sila kongsikan pandangan anda!

Comments

Leave a Reply

Loading…

Comments

comments

15 Orang Yang Terlampau ‘Insecure’ Di Dalam Kehidupan Seharian Mereka

Tanpa DSLR, Pengantin Rakam Gambar Perkahwinan Mereka Dengan Menggunakan iPhone X Sahaja. Lihatlah Hasilnya