in

Love

Wanita Vegetarian Ini Amalkan Minum Air Mani Rakan Baiknya Setiap Pagi Untuk Kesihatan

Wanita dan kecantikan berpisah tiada. Mereka inginkan kesempurnaan dimata lelaki agar kelihatan cantik dan menawan. Pelbagai kaedah yang dilakukan untuk mencantikkkan kulit wajah agar kelihatan segar dan berseri.

Mengenakan teknik solekan yang betul, mengamalkan minuman kolagen, menggunakan produk kecantikan dan mengamalkan pemakanan yang seimbang adalah kaedah yang biasa digunakan untuk mencantikkan wajah.

Tetapi, tahukah anda terdapat juga kaedah lain yang digunakan untuk menaikkan seri wajah?

Cecair air mani adalah jawapannya. Tracy Kiss yang berasal dari England telah mengamalkan kaedah minum air mani untuk mencantikkan wajah agar kelihatan berseri.

Mengamalkan setiap pagi

Menurut Tracy, dia mengamalkannya pada waktu pagi sebelum sarapan. Air mani menjadi hidangan pertamanya untuk mengisi perut.

Selain itu, kebaikan air mani adalah untuk melicinkan kulit agar dapat menghilangkan minyak berlebihan dan mengurangkan kedutan pada wajah. Tracy menggunakan air mani tersebut sebagai facial atau topeng muka.

Bagi ibu tunggal yang mempunyai dua orang anak, air mani mengandungi bahan cecair yang baik kepada wanita diluar sana kerana ia adalah hasil ‘kepuasan’ bagi seorang lelaki.

Campuran jus buah

Air mani bukan hanya dimakan begitu sahaja, malah Tracy telah mencampurkan air tersebut dengan jus buah seperti jus pisang, jus nanas dan susu badam. Untuk menambahkan perisa agar rasa yang lebih sedap, Tracy mencampurkan sedikit daun pudina kerana ia memberi kesegaran dalam badannya.

Video Tracy menikmati air mani rakan baiknya sebagai minuman kesihatan setiap pagi

Comments

Leave a Reply

Loading…

Comments

comments

Jangan Terus Minum Air Masak Sekiranya Tercekik Tulang Ikan Di Tekak Kerana Dikhuatiri Boleh Membawa Maut

9 Perkara Jahiliyyah Yang Dahulunya Dianggap Sebagai Perkara Biasa